02 September 2010

abang ensem punya blog macam hampeh

pernah tak masa ber 'blogwalking', tersesat masuk ke abang ensem's blog.
aku yakin 100% memang korang taip lebih kurang kat cbox dia dan terus blah je kan. tak pun terus je tutup laman yang ini.


apa yang menyebabkan korang tak berapa berkenan dengan blog itu?



(aku rasa boleh buat senarai la...)

  1. warna blog...konpom tak singgah lagi dah...coklattttttt je. tak ubah langsung.
  2. tetiba ada lip-lap buku pasal e-book. sakit mata dok tengok lip-lap tue
  3. e-book? ehhhh ini blog meniaga...bukan blog biasa-biasa
  4. tajuk e-book pun rahsia jutawan hartanah terbongkar.... MLM la nie...tak ada lain dah nie...nak mengepau duit orang je ni
  5. dah lak tue mahal babas e-book. e-book je bukan buku betul
  6. lagi la ada tunjukkan muka dia...siapa abang ensem....
  7. kata ada tips & thoughts.... semuanya dalam perenggan tak ada pun dalam point form...ingat orang muda macam aku nak baca semua tue...leceh la macam karangan BM rasanya.
  8. ehhhh mamat nie kata kaya...rumah banyak..tapi pakai blogspot je..freee lak tue..betul ke dia nie kaya
  9. memang lain kali aku tak singgah dah

ane -
  • payah betul nak komplen orang yang bagi jawapan untuk bonda. payah3.
  • apa hadiah yang aku akan dapat bila kutukan aku ini diterima oleh encik abang ensem's.. duit raya RM55. banyak tueee (tapi aku rasa encik abang ensem's boleh kasik banyak lagi nih.hihihihhihi)
  • ehhhh..korang jangan tak masuk tau..tapi kalau korang menang kasi bulat-bulat duit tue. aku nak..hihihi
  • encik abang ensem's okey tak? boleh dapat hadiah e-book tak?

10 comments:

aku_gayahspears said...

hahahah... x ley blah :) nsem sgt ka dye no19 :)

nosembilanbelas said...

@aku_gayahspears hihihihhihi otak dia agak2 ensem. ampun encik abang ensem

GaDis CoMeL said...

nak hadiah macam kak kancil biru dapat jugakkkk.. haha.

nosembilanbelas said...

@Gadis comel buat la macam cik puan kancil biru gak..hihihii

daisy said...

sekarang ni dah macam fenomena
semua nak buat dan jual e-book
agaknya kalau boleh cara-cara nak berak pun buat e-book jugak

nosembilanbelas said...

@daisy hahahahahaha kita tunggu sapa yang buat.kahkahkahkah

LoKMaNHaKiMKaMaRuDiN said...

hahaha,,,,mau kene saman ko ni no19,,,selamba,,,

nosembilanbelas said...

@lokmanhakimkamarudin encik abang ensem sudah bagi kadar kemaafan tahap advance. join la. duit tue

AiDa AzRyN said...

haha~ hengatkan hape tadi.. adeh.. :P

nosembilanbelas said...

@aida azryn hehehehehehe duit raya

Related Posts with Thumbnails