23 September 2010

Pakaian Tradisional The Contest!!

perghhh tak sangka..aku tergerak hati nak join kontest yang ini..kenapa ekkk? aku rasa syok kot..pasal nampak tuanpunya nyer..cung kot..


fieza 1
http://hafidzahhafidz.blogspot.com/


(betul tak apa yang aku cakap...) cantik wooooo. merah kelapa laut afrika tuee.

syarat pertandingan:

1. mesti jadi follower....bereh!
2. mesti gambar sendiri...hak milik sendirian berhad....bereh!

(gambar muka sememeh lepas bentang usul) 


3. pakaian tradisonal...bereh! (yang tak ikut bahasa tue...tukang amek gambo)
4. buat entri pasal kontest ini....bereh!
5. Letak & link kan banner kontest nih kat sidebar blog sendiri.. dalam post entri pun kena letak sidebar nih....bereh!
6. mesti buat entri tajuk "Pakaian Tradisional The Contest" ... dah buat entri, lengkap semua... link kan entri ini ke sini.
7. tag kan minimum dua orang kawan  untuk join kontest ini...bereh!


8. tarikh tutup : 27.10.2010
9. Hadiah topup RM60 ... (tak pakai prepaid?tak apa... tuan badan akan tukar menjadi RM)

ane - aku memang pergi kerja dengan memakai pakaian tradisional. sebabnya wajib! sampai tahap kalau pergi kenduri-kendara, bila pakai baju kurung, terasa macam pergi kerja lak. hehehe. tapi sapa kata baju kurung tak seksi? seksi banyak tue, sampai seksa jadi.. tambah lagi sekarang, bermacam-macam jenis kain boleh dibuat baju kurung, mahu tak terbeliak biji mata kaum adam tengok kaum hawa dok melaram..

8 comments:

GaDis CoMeL said...

kak no19 yang mana 1?

nosembilanbelas said...

@gadis comel heheheheheh teka.. jangan tak teka

Hajar said...

gud luck dear..

nosembilanbelas said...

@hajar tq

Ezao' Edogawa said...

okay akan join contest ni :)
nk try godek file ada tak gambar pkai bju melayu .. hehehh

hafidzah hafidz said...

BEREH!!! CEK sude~ hehehe..thx ye kak join contest nih..akak pakai baju kurung yang mane satu eh?? semua tomei2, cung2..hehe..except yang lelaki tu, tak cung ler, encem..hakhak

nosembilanbelas said...

@Ezao' Edogawa godek ...jangan tak godek

nosembilanbelas said...

@ hafidzah hafidz hehehehe pasal dia tukang amek gambar..tetiba sibuk gak nak amik gambar.hehehehe

Related Posts with Thumbnails