12 August 2010

kahkahkah (18SX)

aku sebenarnya kebingungan.
dalam masa kurang lebih tiga minggu, kenapa bila aku semak analisis kata kunci di statcounter, ada terkeluar perkataan ini




pening juga bila memikirkan..
bila masa la pulak..aku ada tertaip di blog aku cerita benda yang 18SX ni?
sepanjang ingatan aku tiada!
pagi ini bila aku saja minta tolong dengan encik google.
aku terjumpa blog ini...(sorry, tuanpunya blog, aku malu nak tulis sumber kat ko walaupun dah letak gambar ko..sorry ye..pasal aku MALU)

korang layan je la...
lawak pun ada.. malu pun ada.. tak tahu aku nak kata apa..
yang pasti itu bukan AKU!

(sumber : pakcik google)


 (sumber : pakcik google)

 
(sumber : pakcik google) 

ane - macam mana la pulak aku bersihkan blog ini daripada anasir-anasir yang 'kureng' ini? any idea?

2 comments:

Cactusberduri said...

tak boleh nak bukak pun...hehehehhe

nosembilanbelas said...

dah check ..memang tak boleh bukak dah..lega rasanya..

Related Posts with Thumbnails