13 August 2010

Emak Mohd Khairuddin

Nak hadiah percuma?
mudah sahaja..

( sumber : redmummy.com; redmami pun dah ada kat sini..T_T)

1. korang kan memang kaki suka taip-menaip dan sebahagian besarnya online sahaja..boleh dikira masa offline itu sikit sangat.
2. apakata korang join sahaja pertandingan ini...
3. korang cerita pasal macam mana emak korang memalukan korang di depan khalayak ramai..ala-ala macam emak si Mohd Khairuddin tueee.(bezanya dia dok berleter dalam youtube je)
4. masa menaip tue, buat cerita korang se best dan kelakar yang mungkin (ada ke...cerita kena marah yang kelakar).
5. tulis lah seberapa banyak perkataan yang korang taip.
6. jangan lupa post entri korang di sini tau. (ala..kelik pada perkataan WIN GREAT PRIZES, click here to find out).
7. yang terakhir, jangan lupa pada 28 September 2010..datang sini semula nak tengok..korang boleh ke dapat hadiah tue...

hadiah?
Juara : 1 x You:nique Prepaid Card bernilai RM3000
Naib Juara : 1 x You:nique Prepaid Card bernilai RM1000
Hadiah Saguhati : 5 x You:nique Prepaid Card bernilai RM500

p/s - andaikata..korang yang bukan blogger teringin nak join jugak...tak ada hal..kelik aje kat sini..cuma korang rugi besar lah..pasal hadiahnya kureng daripada blogger.

4 comments:

ibuintan said...

slam.
puasa tak hari ni, best gak try ni, lumayan...jom

Amri Rani said...

Salam Ramadhan...
dasat gak hadiahnya....tp xde idea la...

nosembilanbelas said...

@ ibuintan puasa penuh lagi setakat nie ..hihihihihihi.. ala suruh je along tulis mesti banyak idea dia

nosembilanbelas said...

@Amri idea puisi banyak..nanti sampai la idea yang ini plak

Related Posts with Thumbnails