20 August 2010

Giveaway From DaniasBundle

Daniasbundle nak buat Giveaway...
dan ini adalah pertama kali Daniabundle buat giveaway...


(sumber : Daniasbundle.blogspot.com)


apa hadiahnya?


1 GRAND WINNER - AKAN MEMENANGI:
-  1 PC OF DRESS (PEMENANG BOLEH MEMILIH DARIPADA 3 BAJU TU MENGIKUT SIZE ANDA)
-  NEW HANDBAG(LEH WAT RAYA NI).
- 1 PC SET OF ONEIDA HANDPAINTED DECORATIVE PLATE(BRANDED DINNERWARE)
- 1PC OF HARI RAYA POP UP CARD SPONSORED BY MY BESTFRIEND -  
   http://bestfriendsmadeit.blogspot.com/
- SOFT TOY ELEPHANT YG CUTE MIUT ITU

2 OTHER WINNERS
- FREE 1 PC DRESS/BLOUSE MENGIKUT SIZE ANDA(MUNGKIN DIAMBIL DR BAJU YG DIATAS AFTER GRAND WINNER CLAIMS BAJU DIA OR FR OTHER DB'S COLLECTION)
- 1 PC OF HANDMADE RAYA CARD



aku nak join....

syarat :

1. Follower
     Done!

2. Existing Customer
     add to bloglist...
     Done! siap ada page khas (masuk dalam): Kaki Shopping

3. Saiz Baju :
     Lynn... tahu saiz akak...(malu-malu kambing nak sebut...T_T)

4. Tarikh tutup penyertaan :
     27.8.2010 = Jumaat depan

5. sapa jadi orang pertama..dapat baju free.. (aku le tue)kahkahkahkah

6. pastikan korang warganegara Malaysia yang beralamat di Malaysia ye..

7. Saya suka shopping di Dania's Bundle kerana harganya amat murah berbanding dengan blogshop lain ataupun kedai-kedai yang beratur panjang dan berselerak di tepi-tepi jalan. apatah lagi kalau nak dibandingkan dengan kompleks membeli belah yang harga baju tentulah mahal. dan ia bukanlah baju bundle yang macam selalu kita nampak di pasar malam ataupun pasar pagi ataupun pasar tani. jadi memanglah berbaloi kalau nak shopping di Dania's Bundle (nama aje macam tue, tapi baju yang dibeli selalunya baju baru. ada juga baju yang ada tag lagi). lagipun, sapa tahu yang kita memakai baju bundle...selagi kita tak beritahu orang itu adalah baju bundle( korang tahu tak, bahawa Jessica Alba adalah penyokong terbesar projek Green; dia kalau boleh nak semuanya kitar semula termasuk lah baju. please, bear in mind...dia lagi kaya daripada kita). kalau korang pandai cari, baju bundle hanya ada sehelai saja ye. tiada yang sama dengan orang lain. opppsss, lupa pula...paling penting...ada saiz aku! dan cik lynn pun kasi special service untuk aku gak...hehehehehhe bocor rahsia (T_T)

6 comments:

Dania's Mom said...

kak, jgn lupe letak link entry akak ni kt ruangan komen ye..nak isytihar akak jd 1st 2 join ni..hehe..tq~

nosembilanbelas said...

dah letakk pun..siap ping..merata-rata nie

aku_gayahspears said...

wah.. cam best ja..hihi

nosembilanbelas said...

@aku_gayahspears join la senang nih...

Dania's Mom said...

salam k hanie..thanks 4 joining DB's 1st GA...thanks 4 ur support to DB..huhu boror rahsia eh :P..apa2pun..thanks again..n good luck~ apa2pun 1 free baju dah dapat dah..hihi..

nosembilanbelas said...

@Dania's mom hehehehe rahsia sudah bocor

Related Posts with Thumbnails