04 October 2010

Masuk cepatttt....TTM buat LUCKY DRAW!!

*STICKYPOST*
Entry baru sila scroll ke bawah

Yieeehaaaa...*sambil lompat keluar*
Berita gumbira untuk andaaa!! *Kalau tak gumbira pun buat2 je la gumbira ye..macam la tak biasa kannn :D*
TTM korang ni dah sampai seru nak buat LUCKY DRAW kat Dapur Malus Domestica hari ini.
Semua yang layak  memenuhi syarat2 di jemput untuk menyertai LUCKY DRAW ini.*haku  ni kalau bab bagi ayat formal memang lemah*







TOPSYTURVYMUM FIRST LUCKY DRAW!
INI HADIAHNYERR..

TENG TENG TENG!







16 Pc Dinner Set
Product Information
4 Dinner Plates, 4 Bread & Butter Plates, 4 Soup / Cereal Bowls, 4 Stoneware Mugs
Additional InformationItem Code 1065856
Weight 4,275g
Category Dinnerware
Pattern Geometric


Syarat-syarat penyertaan:

1. Anda adalah seorang blogger. (InshaAllah lain kali aku buat lucky draw utk blogger dan reader pulak ye)

2. Beralamat/mempunyai alamat di Malaysia.(Bermakna yang berada di luar negara juga boleh menyertai kalau ada alamat di Malaysia.)

3. Penyertaan mesti dibuat di dalam bentuk entry secara STICKY POST(Tutorial utk sticky post klik SINI) di blog anda. Caranya, copy je la entry ni.(1 profile cuma layak masuk satu penyertaan sahaja.)

4. Setelah siap buat entry, sila hantar link penyertaan anda di ruangan komen entry ini. (Senarai peserta di side bar kanan berserta nombor penyertaan)

5. Tarikh tutupnya adalah bila-bila masa sahaja dalam minggu ni(Sebelum Isnin depan 04/10/2010). Aku akan buat entry kalau dah tutup. Bila dah tutup, maka boleh hilangkan sticky post tu.

6. Pemenang akan dipilih DI SINI.






TUAH AYAM NAMPAK DI KAKI
TUAH ANDA SIAPA YANG TAHU

4 comments:

GaDis CoMeL said...

hadiah kita share 2 okeh??


hehe

nosembilanbelas said...

@gadis comel perghhh nasib baik sempat. tarikh tutup dipercepatkan..hari nie. mana tau rezeki, dapat pinggan baru tueee

nad said...

taktau la cmne nak buat sticky post :(

awek cung said...

@nad akak pun baru tau macam mana nak buat pagi tadi hehe3. klik sini kalu nak belajar --> http://makcikrehan.blogspot.com/2010/09/tuto-sticky-post.html

Related Posts with Thumbnails