27 July 2010

Miles of smile

aku ikut Miles of Smile kerana

1. cik puan miles singgah kat rumah aku
2. aku baru je pergi blog dia dan ada contest yang tarikh tutupnya hari ini...
3. aku terpikat dengan cute miut anak dia...


4. paling utama..ada hadiah dari jauh tuee...mesti abang posmen..pening lagi dengan aku




"aku rasa cik puan miles ada cite yang best dari sana yang boleh dikongsi dengan aku..."

ane - GA link di SUKA TENGOK DAN BACA..

4 comments:

Cactusberduri said...

ermm saya suke lah baju england tu, nampak comel je..hehhehe

ermm ari2 sy jengok blok awk...insyallah..

nosembilanbelas said...

terima kasih...
saya akan cuba seberapa daya yang mungkin untuk jenguk gak blog cactus berduri..
bukan apa..pasal kelas sudah bermula..kalau tak, tak ada problem..

mama zharfan said...

ok. me dh check. tp me tak nampak my GA banner kat ur sidebar.
anyway, tq for joining & good luck!!

nosembilanbelas said...

@mama zharfan.. saya tak letak kat sidebar.(tak ikut peraturan)..saya letak dalam SUKA TENGOK DAN BACA.
tak layak ke?

Related Posts with Thumbnails