18 June 2010

wawwi matrix blogwalking marketing

asalnya termasuk dalam blog E5 . nampak widget kat sidebar.. nak try la..
taip nama..ok..no problem..
url : ..tak boleh pulak..kena 3, 4 kali.. fed up la..

pas tue..termasuk dalam blog the shopardic chronicles of a regular family.. eh, dia pun ada widget nie gak la..cuba lagi buh nama lagi..
nama : ok
url : dua kali taip..ok..
email : ok
chatbox : ok..

pas tue, paste html code kat blog sendiri..

masa ni..tak tahu apa ke benda lagi..
blogwalking lagi la.. termasuk blog dahlia's journal... ternampak post pasal wawwi..
baca sekali.. tak paham lagi.. kali ke-2..ke-3..ke-4... aku yang tak nampak apa ..blur sungguh..
kali ke-5 agak paham sikit. pasalnya aku nak tau apa kandungan yang ada dalam widget nie...

apa yang cik dahlia cakap :

Macam Mana Nak Pasang Widget Ni?


Isi borang yang anda jumpa pada widget tersebut. Borang ni hanya visible pada blogger yang masih belum mendaftar. Visitor akan nampak form ni, tapi bukan tuan punya blog.

REF = Downline kita pada level 1. Jumlah REF depend on account kita.

LV = Upline kita.


Macam mana nak check points, Network dll ?

Pada widget anda, klik nama anda sendiri di bahagian paling atas, dan widget anda akan terpapar seperti ini.

errr.. aku amik 100% daripada cik dahlia nie...

korang click sini je la...
aku tak reti nak cerita..

ane - aku sendiri pun dok nak paham lagi nih. rembat je la

2 comments:

Mohamad Nur Hidayat said...

hi..
baru gak la aku add bnda nih..
mula2 pelik gak kat widget aku x nmpk form yg aku isi mula2 tu..
neway thanks 4 the post...

exchange banner nak?

anak.makwan said...

ok..sat lagi tertera laaa nama tue

Related Posts with Thumbnails